Radiohead će reizdati ‘Kid A’ i ‘Amnesiac’ na duplom vinilu

Originalno objavljeni 2000. i 2001., albumi su u početku bili dostupni na dvostrukom 10-inčnom vinilu za njihovu tadašnju etiketu Parlophone.

Radiohead 'Kid A' i 'Amnesiac'
Radiohead ‘Kid A’ i ‘Amnesiac’

Novo će izdanje ovih albuma biti izdano na teškom dvostrukom 12 inčnom vinilu, a bit će dostupno u prodaji 14. listopada. Ovoga puta objavit će ih XL, label kojem su se Radiohed pridružili 2007. od albuma “In Rainbows” nakon što je kontroverni Guy Hands preuzeo label EMI poslije objavljivanja “Hai To The Thief” 2003.

Ovogodišnjim izdavanjem “Kid A” i “Amnesiaca”, Radiohead će imati kopletan svoj katalog objavljen na vinilu. Albumi “Pablo Honey”, “The Bends”, “OK Computer”, “Hail To The Thief”, “In Rainbows” i “The King Of Limbs” reizdani su na teškom vinilu u svibnju ove godine, u vrijeme izlaska njihovog najnovijeg albuma “A Moon Shaped Pool”.

Posljednji koncert Radiohead su odsvirali na Summer Sonic festivalu u Japanu prošloga vikenda, a nakon kratke pauze nastavit će promotivnu turneju aktualnog albuma na berlinskom izdanju Lollapalooze 11. rujna. i odsvirati još pet koncerata.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X