Radule iz Atheist Rapa i dječji zbor Čuperak snimili pjesmu ‘Wartburg Limuzina’

Dječiji zbot Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju poznate pjesme ‘Wartburg Limuzina’.

Radule i dječji zbor Čuperak na snimanju pjesme ‘Wartburg Limuzina’

„Prezadovoljan sam celokupnom saradnjom sa horom Čuperak, od početnog kontakta, prvog snimka probe hora, samog snimanja do finalnog miksa. Takođe smo počastvovani izborom pesme i načinom na koji je obrađena – to jeste dečiji hor, ali je pristup svemu istovremeno i ozbiljan i zabavan. Moja uloga je bila da postavim gitarsku podlogu na kojoj će hor doći do izražaja i to je to, ostatak posla je bio u produkciji studija i hora Čuperak. Klinci su vredni, talentovani i, koliko sam stekao utisak iz druženja sa njima i ekipom uključenom u projekat, dobro usmereni što se tiče muzičkih vrednosti koje gaje. Ovom prilikom bih još jednom pozdravio i zahvalio se svima na saradnji. Želim im puno zabave u daljem radu, u čiji kvalitet ne sumnjam”, izjavio je ovim povodom Vladimir Radusinović Radule, jedan od autora pjesme „Wartburg Limuzina”.

Djeci je bilo izuzetno zabavno dok su snimali pjesmu zajedno sa Raduletom u studiju koji se nalazi u njihovom rodnom gradu Kikindi.

Radule u pjesmi svira gitaru (i recitira u uvodnom dijelu), a zajedno sa Svetlanom Milić, koja vodi Hor Čuperak, napravio je novi aranžman za „Wartburg Limuzinu”. Snimak je nastao u studiju Čuperak, a sve je snimio Arpad Balaž.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X