Rage Against the Machine otkazali i sjevernoameričku turneju

Zack de la Rocha nastavlja se oporavljati od puknuća Ahilove tetive.

Rage Against The Machine (Foto: promo)

Nakon europske, Rage Against the Machine otkazali su i svoju sjevernoameričku turneju 2023. jer se frontmen Zack de la Rocha nastavlja oporavljati od puknuća Ahilove tetive.

Pjevač je ozlijedio nogu nakon četiri pjesme na koncertu benda 11. srpnja u Chicagu — drugom nastupu dugo očekivane turneje “Public Service Announcement Tour”. Uspio je završiti sjevernoameričku dionicu RATM-a 2022. izvodeći svaki koncert iz sjedećeg položaja, ali čini se da to nije održivo rješenje za budućnost.

“Nažalost, ovo je trenutak koji zahtijeva puno rada i liječenja”, napisao je de la Rocha u bilješci kojom je najavio otkazivanje turneje. “Imam ozbiljno puknuće lijeve Ahilove tetive i samo 8% moje tetive ostalo je netaknuto. Čak je i taj dio ozbiljno ugrožen.”

“Nije samo pitanje ponovnog početka rada, već se proširuje na osnovnu funkcionalnost u budućnosti”, dodao je de la Rocha. Zato sam donio bolnu i tešku odluku da otkažem preostale nastupe na našoj sjevernoameričkoj dionici 2023.”

Rage Against the Machine prethodno su otkazali svoju britansko/europsku turneju 2022. zbog de la Rochine ozljede. Nema riječi o tome planiraju li pomaknuti datume otkazane turneje, ali de la Rocha je završio svoju poruku riječima: “Nadam se da ćemo se vidjeti vrlo brzo.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X