Rambo Amadeus pred veliki zagrebački koncert objavio novu pjesmu ‘Pod rotacijom’

Rambo Amadeus 2. prosinca nastupa u Velikom pogonu Tvornice kulture za koji je ostalo još malo ulaznica u prodaji.

Rambo Amadeus ‘Pod rotacijom’

“Poštovane dame i gospodo, članovi i simpatizeri kluba pratilaca lika i djela Svjetskog Kilo Tzara, u iskrenoj želji da vas ne gnjavimo prečestim i suvišnim mejlovima, šaljemo vam odjednom složene informacije i vijesti, aktuelne od sada pa do kraja decembra. Hvala na pažnji!”, stoji u službeno priopćenju iz Rambova ureda.

Te ‘složene informacije’ su vijest o novom singlu i spotu “Pod rotacijom”, kao i najave tri velika Rambova koncerta; prvi u Zagrebu 2. prosinca, zatim Skopju 8. prosinca i Beogradu 25. prosinca.

Rambo Amadeus (foto: Nebojša Babić/Art Design: Slavimir Stojanović Futro)

Uz te silne +složene informacije’ dodat ćemo i jedan Rambov post u kojem je objasnio svoje sadašnje stanje po pitanju koncerata: “Radujem se dolasku, poslije duge pauze počeli smo da sviramo, željni uzavrele koncertne atmosfere. Promijenio se prilično moj odnos prema koncertima. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Evropi, nategnutih medjunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem ne izlazim više na binu rutinski, nego svaki put kao da mi je – poslednji, jer pojma nemam da li ću imati novu priliku. Iako su uzroci tog mog izmijenjenog odnosa prema koncertima zabrinjavajući, rezultat je – neočekivano dobar, atmosfera na koncertima je neuporedivo bolja, čak ni u publici ne vidim ljude koji rutinski gledaju koncert. Svi su angažovani u snažnoj interakciji, koja više liči na neki drevni ritual padanja u kolektivni trans, nego na koncert. Nisam ni bio svjestan koliko mi je sve to nedostajalo, bilo je nužno da koncerti prestanu da budu rutina, nakon ogromne pauze postali su opet avantura, kolektivna psihoterapija.”

Iz dobro provjerenih izvora saznali smo da je za koncert u Tvornici kulture premašena brojka od 1.000 prodanih ulaznica. Očigledno se i publika zaželjela Ramba koji svaki koncert svira kao posljednji. Kao što poručuje i novi plakat: “Shaban is back!”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X