Fuzija stilova u novom singlu ‘Bojim se’ razigranih Raketa

Nakon sjajnih singlova ‘Zvijezda’ i ‘Ponekad mi daš’ Rakete – glumica, glazbenica i svestrana umjetnica Ivana Starčević i gitarist Vladimir Mirčeta predstavljaju još jedno vrhunsko glazbeno iskustvo, pjesmu ‘Bojim se’.

Rakete ‘Bojim se’

“Pjesma ‘Bojim se’ nastala je od nekoliko skica koje smo Vlado i ja imali, učinile su mu se kao dobar spoj po vibri i po tekstu, pa smo tako uz našeg već uhodanog suradnika Juru Ferinu napravili jedan eksperimentalno eklektični kolaž. Za miks je zaslužan Pavao Miholjević. Dalibor je svojim specifičnim razigranim umjetničkim izričajem napravio sjajan spot ovoj pjesmi, koji je za mene automatski postao dio njenog identiteta”, ispričala je Ivana Starčević.

Ovaj glazbeni kolaž vizualno je upotpunio maestralni video spot koji potisuje talentirani, nagrađivani redatelj Dalibor Barić koji svima poručuje – “Rakete su zvučni serotonin!”

Rakete ‘Bojim se’

“Kad je oblačno, njihove pjesme pune su vitamina D. Oni su zvučni serotonin. Ova pjesma u svojih 3 minute ima formu mikro-rock opere. Zamislio sam je kao glazbeni broj iz Sesame Streeta s toplim mračnjaštvom Edward Goreya i linijskim dječjim ilustracijama Saula Steinberga. Sve sam radio po osjećaju, iz prve, bez skice kako bi uhvatio spontanost i neposrednost pjesme.”, o inspiraciji iza spota je rekao Dalibor.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X