Rambo Amadeus u novom singlu progovara o pripremama homo sapiensa pred razmnožavanje

‘Prenemaganje’ je novi singl Ramba Amadeusa koji je dobio i prigodni prateći video spot.

Rambo Amadeus ‘Prenemaganje’

“Evo još jednog vanvremenskog komada iz kuhinje Svetskog Mega Tzara. Ovaj put je to pjesma koja se iskreno preporučuje za opšte radijske muzičke programe i top liste, naročito u večernjim časovima, pa se ne libite da pjesmu downloudujete za vašu radio ili tv stanicu, vjerujemo da je i spot sasvim televizičan, baš koliko je i pjesma radiofonična. Takorekuć – Hit”, poručuje Rambo Amadeus.

O tome kako je nastala ova pjesme, crnogorski umjetnik nadalje navodi: “Da, Aca Pejčić Pile, novi saradnik, barata svim stilovima, raspoložen za nove radne pobjede. O njemu će se još čuti. Traktat o prenemaganju nastao jednog ljetnog popodneva, dok je Rambo radio u garaži na brodu. Radio aparat je bio previše daleko, na kraju radione , pa je bio prinuđen da prvi put čuje neke popularne hitove, koji su na njega ostavili trajne poslijedice, ali izazvale i inspiraciju za ovaj hit. U cilju uvjerljivosti i ozbiljnosti, traktat pročitao Aca Božović , nagrađivani spiker Radio Beograda.”

Rambo Amadeus je za opis Aleksandra Božovića posudio priopćenje žirija za dodjelu nagrada “Radmila Vidak”: “Aleksandar Božović već dve decenije, svojim raskošnim baritonom i bogatim govornim nijansama, ostavlja upečatljiv utisak na slušaoce programa Radio Beograda, bilo da je reč o interpretaciji najvažnijih vesti, čitanju proze i teorijskih tekstova ili oblikovanju zvučnih zaglavlja emisija. Dobra postavka i melodioznost glasa, jasnost i razgovetnost govornog izraza, dinamično smenjivanje naglašenih i nenaglašenih delova reči i rečenica sa odmerenim korišćenjem pauza, logičan tok verbalne ekspresije, pouzdano razumevanje i tumačenje sadržaja koji se saopštava, skladan tempo i ritam čitanja, pravilno akcentovanje i artikulacija – karakteristike su koje čine izuzetnim interpretacije Aleksandra Božovića, u skladu sa najvišim dikcijskim normama i standardnima srpskog književnog jezika.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X