Random objavio novi singl ‘AM/PM’

Reper iz Podgorice, koji nastupa pod pseudonimom Random (Marko Lubarda) objavio je novu pjesmu i spot pod nazivom ‘AM/PM’.

Random ‘AM/PM’

U pitanju je prva nova pjesma nakon albuma “Origano”, objavljenog u studenom 2023. godine, s kojeg su ekranizirane “Proba'” i “Ispred Kina Kulture”. Kao i za ova dva spota, glazbu na “AM/PM” potpisuje producentski duo Knowhere2run (Marko Ćaćić i Todor Tadić), a za video produkciju je zaslužan Balša Krkeljić (SVL films).

“AM/PM”, kroz koji se provlači tema o besmislu mjerenja vremena i podjele na “prije podne” (AM) i “popodne” (PM), obiluje koloritnim rješenjima za koje je zaslužna Jelena Vušurović, akademska slikarica, u čijem ateljeu na Cetinju je i sniman spot. U videu se otkriva širok izbor njenih likovnih radova, a također je doprinijela glumom i kreativnim rješenjima.

Ovim se nastavlja Randomov produktivni period na crnogorskoj glazbenoj sceni, jer je, osim spomenutog albuma “Origano”, koji sadrži 16 pjesama, izdao i albume “Eo viđi” (2022. godine) i “Knowhere2Random” 2021. godine, gostujući i na albumu grupe Who See i drugih izvođača. Random je također aktivan u javnim nastupima i koncertima u Crnoj Gori i regiji, gdje on i DJ Mono (Nikola Rajović) nastupaju zajedno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X