Rasprodan koncert Ramba Amadeusa ovog petka u zagrebačkoj Tvornici kulture

Organizator potvrdio dostupnost još 50 ulaznica na samom ulazu pred koncert.

Rambo Amadeus (Foto: Marko Pigac)

Svjetski mega car i kultni balkanski muzičar – Rambo Amadeus, ovog petka, 2. prosinca konačno stiže pred publiku u Zagrebu, gdje će zajedno sa svojim virtuoznim orkestrom Five Winnetous nastupiti u Tvornici kulture. Kako potvrđuje organizator, koncert je službeno rasprodan, a na samom ulazu, pred sam početak događanja, u prodaji će biti dostupno posljednjih 50 ulaznica.

“Radujem se dolasku, poslije duge pauze počeli smo da sviramo, željni uzavrele koncertne atmosfere” izjavio je Rambo Amadeus u najavi koncerta u Zagrebu, istaknuvši: “Promjenio se prilično moj odnos prema koncertima. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Evropi, nategnutih međunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem ne izlazim više na binu rutinski, nego svaki put kao da mi je – poslednji, jer pojma nemam da li ću imati novu priliku.”

Uoči zagrebačkog koncerta, Rambo Amadeus je objavio i novi singl, naslovljen “Pod rotacijom”, u kojem je spomenuo i domaćeg repera Vojka V, o čemu ističe: “U tekstu sam pomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvežavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom inspirisao, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim sa radom.”

Već prva objava njegovog koncerta u Tvornici kulture privukla je pažnju šire javnosti, i to svojim specifičnim i unikatnim kategorijama ulaznica, koje nude ‘prve redove do ograde’ (Fan Pit), ‘okajavanje određenih grijeha’ (Mala Pokora), ‘oprosta zbog nedolaska na koncert’ (Tesserae Indulgentiarum – Oprost ulaznica) pa sve do mogućnosti ‘postanka vlasnikom 50% svih Rambovih postojećih i buduće ostvarenih autorskih prava’ (Strategic Partner Card).

Kako je potvrđeno od strane organizatora Baba Production, koncert je i službeno rasprodan, a posljednjih 50 ulaznica bit će moguće kupiti na samom ulazu, neposredno pred početak koncerta. Vrata Tvornice kulture otvaraju se u 20 sati, a početak koncertnog ukazanja ovog renesansnog stvaraoca najavljen je za 21:30 sati.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X