‘Ratovi zvijezda’ će najvjerojatnije biti beskonačna filmska saga

Na ‘horizontu’ su još četiri filma ‘Ratova zvijezda’, počevši s 18. prosincem kada u kina dolazi 7. Epizoda ‘Sila se budi’ (‘The Force Awakens’).

'Ratovi zvijezda'
‘Ratovi zvijezda’

Disney i Lucasfilms planiraju, poput Marvela i DC-a, svake godine izbaciti po jedan film “Ratova zvijezda” i u tome ne žele stati.

Magazin Wired ima i članak naslovljen: “Nećete dovoljno dugo živjeti kako biste vidjeli završni “Star Wars” film” u kojem su intervjuirali jednog od tvoraca Lawrencea Kasdana.

Disneyevi planovi oko sage su toliko skupi da će zahtijevati stalni rad velikog tima ljudi, koji naravno mora biti isplativ i jer tržište tako zahtijeva.

“Ratovi zvijezda” su poseban, svoj žanr”, tvrdi tako Lawrence Kasdan, čovjek koji je napisao “Imperij uzvraća udarac” i  asistirao na posljednjem “Sila se budi”, te nastavlja: “Kao i svaki žanr i ovaj može držati milijun različitih umjetnika i priča. Kažu; ‘Buda je ono što mu radiš’, a “Ratovi zvijezda” mogu biti što god želiš da budu.”

Uz novu trilogiju, Disney i Lucasfilms također rade na prequelima posvećenim dvojici najomiljenijih likova iz prve trilogije, Hanu Solu i Boba Fettu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X