Ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt morao otkazati nastup MC Stojana

Da, onoga što pjeva ‘Bičuj me’.

MC Stojan (foto: Facebook)

Telegram prenosi vijest da je Muzej za umjetnost i obrt bio prisiljen izdati priopćenje vezano za najavljeni nastup MC Stojana u prostorijama te institucije.

Karte za koncert srpske rap-folk zvijezde koja se pravim imenom zove Marko Stojković, a poznat je po hitovima kao što su “Bičuj me”, “Candy”, “La Miami”, “Šalji broj” i “Alo”, puštene su već u prodaju putem sustava Entrio.hr, no ravnatelj MUO-a Robert Gašparović poručuje da vodstvo muzeja nije dalo suglasnost za održavanje koncerta organizatoru i zakupniku prostora restorana.

“Za organizaciju navedenog koncerta, kao i prethodna dva događanja, Muzej za umjetnost i obrt saznao je tek putem medija i društvenih mreža“, stoji u priopćenju, a zati se dodaje kako zakupnik restorana Muzej i organizatori neovlašteno koriste ime Muzeja za davanje u podzakup prostora terase za javni događaj bez prethodne suglasnosti uprave Muzeja. Zbog prekšaja ugovorne obveze zatraženo je hitno otkazivanje svih događaja.

No čini se kako organizator nije poslušao vodstvo Muzeja koje je danas otkrilo da nastup MC Stojana nije otkazan, pa je izdalo novo upozorenje u kojoj ponavljaju svoju izričitu zabranu, javlja Telegram.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X