Red Hot Chili Peppers najavljuju novi album ‘Unlimited Love’

Objavljen je i prvi singl, “Black Summer”.

Red Hot Chili Peppers “Unlimited Love”

Red Hot Chili Peppers vraćaju se 1. travnja s novim albumom “Unlimited Love”. Album sadrži 17 pjesama, a producirao ga je Rick Rubin. Riječ je o prvom izdanju benda s gitaristom Johnom Fruscianteom nakon 2006. godine.

“Naš jedini cilj je izgubiti se u glazbi. Proveli smo tisuće sati, kolektivno i pojedinačno, usavršavajući se kako bismo napravili najbolji album koji smo mogli”, objašnjava bend u izjavi. “S antenama usklađenim s božanskim kozmosom, bili smo tako prokleto zahvalni na prilici da budemo zajedno i još jednom pokušamo biti bolji. Dane, tjedne i mjesece proveli smo slušajući jedni druge, skladajući, slobodno aranžirajući plodove rada s ​​velikom pažnjom. Zvukovi, ritmovi, vibracije, riječi i melodije su nas oduševile.”

U svojoj osobnoj izjavi, Frusciante je dodao: “Kada smo se okupili kako bismo počeli pisati materijal, počeli smo svirajući stare pjesme izvođača kao što su Johnny ‘Guitar’ Watson, The Kinks, The New York Dolls, Richard Barrett i drugi. Postupno smo počeli unositi nove ideje i pretvarati ih u pjesme, a nakon nekoliko mjeseci svirali smo isključivo nove pjesme. Osjećaj zabave bez napora koji smo imali dok smo svirali tuđe pjesme ostao je s nama cijelo vrijeme dok smo skladali. Ova ploča predstavlja našu ljubav i vjeru koju imamo jedni u druge.”

Bend je podijelio i prvi singl s albuma, “Black Summer”. Popratni video režirala je Deborah Chow (The Mandalorian, Obi-Wan Kenobi), a album bi trebali popratiti velikom stadionskm turnejom na kojoj će im se oridružiti zvijezde kao što su The Strokes, Beck, St. Vincent, HAIM, A$AP Rocky, Anderson .Paak, Thundercat i King Princess.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X