Redatelj dokumentarca ‘Supersonic’: Oasis će se ponovno okupiti

Nakon snimanja dokumentarnog filma o Oasisu, Matt Whitecross je priznao da je uvjeren kako će se bend jednom ponovno okupiti.

Oasis (Foto: Wikipedia)
Oasis (Foto: Wikipedia)

U govoru na specijalnom pretpremijernom prikazivanju dokumentarnog filma o Oasisu na Festivalu No 6 u nedjelju 4. rujna u velškom Portmeirionu, Matt Whitecross je izjavio: “Nijedan od njih (braće Gallagher, op. a.) nisu odbacili ideju o ponovnom okupljanu benda. To će se dogoditi, siguran sam. Pomisao da ih više nikada neću vidjeti zajedno, za mene je nemoguća.”

Dodao je i kako je Chris Martin iz Coldplaya također imao ponešto za reći o reunionu benda. “Noel je rekao kako mu svi neprekidno dijele savjete o tome kako da obnovi vezu s bratom. On je dobar prijatelj s Chrisom Martinom, i Chris bi trebao napustiti muziku i postati terapeut, jer svaki tjedan mu govori: ‘Gledaj, ovo je način da se bend ponovno spoji.’ A Noel mu odgovara kako nitko ne poznaje njegovog brata kao on, i kako će se desiti kad se desi, ali se ne smije forsirati.”

Redatelj je dodao i to kako misli da će se unatoč njihovim razlikama bend ponovo oformiti, bez obzira na to što Noel govori kako je to moguće samo pod uvjetom da im se ponudi opscena količina novca. “Moraju barem pokušati. Mislim da ljudi to žele, pa se nadam kako će to i dobiti”, rekao je Whitecross samouvjereno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X