Redatelj dokumentarca ‘Supersonic’: Oasis će se ponovno okupiti

Nakon snimanja dokumentarnog filma o Oasisu, Matt Whitecross je priznao da je uvjeren kako će se bend jednom ponovno okupiti.

Oasis (Foto: Wikipedia)
Oasis (Foto: Wikipedia)

U govoru na specijalnom pretpremijernom prikazivanju dokumentarnog filma o Oasisu na Festivalu No 6 u nedjelju 4. rujna u velškom Portmeirionu, Matt Whitecross je izjavio: “Nijedan od njih (braće Gallagher, op. a.) nisu odbacili ideju o ponovnom okupljanu benda. To će se dogoditi, siguran sam. Pomisao da ih više nikada neću vidjeti zajedno, za mene je nemoguća.”

Dodao je i kako je Chris Martin iz Coldplaya također imao ponešto za reći o reunionu benda. “Noel je rekao kako mu svi neprekidno dijele savjete o tome kako da obnovi vezu s bratom. On je dobar prijatelj s Chrisom Martinom, i Chris bi trebao napustiti muziku i postati terapeut, jer svaki tjedan mu govori: ‘Gledaj, ovo je način da se bend ponovno spoji.’ A Noel mu odgovara kako nitko ne poznaje njegovog brata kao on, i kako će se desiti kad se desi, ali se ne smije forsirati.”

Redatelj je dodao i to kako misli da će se unatoč njihovim razlikama bend ponovo oformiti, bez obzira na to što Noel govori kako je to moguće samo pod uvjetom da im se ponudi opscena količina novca. “Moraju barem pokušati. Mislim da ljudi to žele, pa se nadam kako će to i dobiti”, rekao je Whitecross samouvjereno.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X