Redatelju Milanu Bandiću gradska uprava poništila osobnu iskaznicu i promjenu imena

Gradski ured za javnu upravu Grada Zagreba jučer je poništio osobnu iskaznicu Milanu Bandić, redatelju donedavno znanom kao Dario Juričan.

Redatelj Milan Bandić, nekad znan kao Dario Juričan (Izvor: Indiegogo)

Milan Bandić, tj. po novom opet Dario Juričan, kafkijanski je telefonom obaviješten iz Gradskog ureda za javnu upravu kako mu je poništena osobna iskaznica na ime Milan Bandić.

“Gradski ured za opću upravu Grada Zagreba me jutros zvao i rekli su da su poništili moje ime i prezime i da sam opet Dario Juričan, a kao razlog su naveli da sam rekao da će pressici osobno nazočiti Milan Bandić. Normalno da će osobno nazočiti kad sam ja bio Milan Bandić. Vjerujem kako će moj pravni tim to lako pobiti i nadam se da ću opet biti Milan Bandić”, rekao je Juričan jučer u RTL Direktu.

Kao još jedan od navedenih razloga jest da je redatelj doveo javnost u zabludu. Izjavio je također kako vjeruje u “genijalne činovnike koji su u 24 sata donijeli rješenje”., te dodao kako je “to je dobro uštimani orkestar i ovo rješenje je živi dokaz da Zagreb funkcionira.”

Redatelj je u spomenutoj informativnoj emisiji ponovio stav kako zagovara korupciju i rekao kako je cijena neobjavljivanja filma “Kumek” o gradonačelniku Milanu Bandiću 15 milijuna kuna.

Podsjećamo da je “Kumek” treći projekt iz serijala “Gazda”. (Prvi je bio o Ivici Todoriću, drugi o Miroslavu Kutli.) “Film je to o Milanu Bandiću, čovjeku kojeg je sam Bog poslao da spasi Grad Zagreb. Bili ste nam velika podršku do sada i nismo vas razočarali, molimo vas podršku i za projekt “Kumek”, kako piše u uvodu Indiegogo kampanje koju je pokrenuo redatelj Milan Bandić, tj. po novoj odluci Gradskog ureda za javnu upravu opet Dario Juričan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X