Redatelju Milanu Bandiću gradska uprava poništila osobnu iskaznicu i promjenu imena

Gradski ured za javnu upravu Grada Zagreba jučer je poništio osobnu iskaznicu Milanu Bandić, redatelju donedavno znanom kao Dario Juričan.

Redatelj Milan Bandić, nekad znan kao Dario Juričan (Izvor: Indiegogo)

Milan Bandić, tj. po novom opet Dario Juričan, kafkijanski je telefonom obaviješten iz Gradskog ureda za javnu upravu kako mu je poništena osobna iskaznica na ime Milan Bandić.

“Gradski ured za opću upravu Grada Zagreba me jutros zvao i rekli su da su poništili moje ime i prezime i da sam opet Dario Juričan, a kao razlog su naveli da sam rekao da će pressici osobno nazočiti Milan Bandić. Normalno da će osobno nazočiti kad sam ja bio Milan Bandić. Vjerujem kako će moj pravni tim to lako pobiti i nadam se da ću opet biti Milan Bandić”, rekao je Juričan jučer u RTL Direktu.

Kao još jedan od navedenih razloga jest da je redatelj doveo javnost u zabludu. Izjavio je također kako vjeruje u “genijalne činovnike koji su u 24 sata donijeli rješenje”., te dodao kako je “to je dobro uštimani orkestar i ovo rješenje je živi dokaz da Zagreb funkcionira.”

Redatelj je u spomenutoj informativnoj emisiji ponovio stav kako zagovara korupciju i rekao kako je cijena neobjavljivanja filma “Kumek” o gradonačelniku Milanu Bandiću 15 milijuna kuna.

Podsjećamo da je “Kumek” treći projekt iz serijala “Gazda”. (Prvi je bio o Ivici Todoriću, drugi o Miroslavu Kutli.) “Film je to o Milanu Bandiću, čovjeku kojeg je sam Bog poslao da spasi Grad Zagreb. Bili ste nam velika podršku do sada i nismo vas razočarali, molimo vas podršku i za projekt “Kumek”, kako piše u uvodu Indiegogo kampanje koju je pokrenuo redatelj Milan Bandić, tj. po novoj odluci Gradskog ureda za javnu upravu opet Dario Juričan.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X