Reizdanje albuma ‘Buđenje’ grupe Parni valjak novi je broj jedan u Hrvatskoj

Remasterirano izdanje albuma Buđenje (Croatia Records) grupe Parni valjak novi je broj jedan Top-liste prodaje domaćih albuma.

Parni valjak ‘Buđenje’

“Buđenje” Parnog valjka je time postao 20. album koji je tijekom 2022. godine došao na vrh najprodavanijih domaćih albuma, i šesti album koji je došao na broj jedan u tjednu izlaska u tekućoj godini.

Grupa Riblja čorba s izdanjem “Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju” (Croatia Records) ovoga tjedna popeo se za jednu poziciju i nalazi se na broju dva, dok je na trećoj poziciji “Odbrana i poslednji dani” (Croatia Records) sastava Idoli. Prošlotjedni broj jedan, “Treći svijet (Croatia Records) benda Haustor spustio se na četvrtu poziciju, a petim mjestom na listu su se vratili Teofilovići s nosačem zvuka “Elementi” (Croatia Records), što je ujedno i jedini album nove glazbe objavljen ove godine.

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 22. kolovoza do 28. kolovoza.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X