Reper iz Sobe ima novi singl ‘Disko raketa’

Reper iz Sobe, pravog imena Ivan Grgić, predstavlja glazbenoj javnosti novi singl ‘Disko raketa’. Pjesma je najava njegovog novog albuma ‘Unitra’ koji izlazi krajem 2022. godine.

Reper iz Sobe ‘Disko raketa’ (Foto: Romana Pavliša)

Mladi glazbenik iz Biograda na moru donosi glazbeni izričaj koji je fuzija različitih stilova; funka, neo soula i hip-hopa. Zanimljiv je to spoj koji predstavlja svojevrsnu glazbenu inovaciju na našoj sceni. Mladi kreativac objašnjava kako glazbu doživljava prvo kroz emociju koju zatim pretače u stihove te se potom igra s mogućnostima glazbenog oblikovanja kojima, kako kaže, nema kraja.

“Disko Raketa” u tekstu kaže: “Pali raketu, polijećemo, držite se, ne skrećemo”, a singl govori o svojevrsnom bijegu iz zahtjevne svakodnevice u neke bolje i ljepše svjetove koje pronalazimo u našoj imaginaciji, projekciji budućnosti ili u dobroj energiji. Naime posljednje dvije godine uz pandemiju te ratne sukobe, svakodnevica koju živimo donosi nam mnoge izazove, a Reper iz sobe kroz pjesmu nudi olakšanje i put u njegov „bolji svijet glazbe“. „Pjesma predstavlja bijeg od lošeg odnosa, loše žene, odlazak s lošeg posla i svega lošega što nas može opterećivati”, kaže Reper iz Sobe i time ocrtava univerzalne probleme s kojima se mnogi susreću.

Za pjesmu je napravljen istoimeni spot koji je snimljen na zanimljivim lokacijama u Zagrebu. Referirajući se na situaciju s globalnom pandemijom, Reper iz sobe je u spotu astronaut koji bježi od Corona virusa pomoću rakete. Uz njega se u videu pojavljuje i njegov bend “Genijalci”. Redatelj i snimatelj spota je Dinko Šimac, a zanimljive kostime izradila je Ivana Kujundžić Rupčić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X