Reper iz sobe ugostio Sašu Antića aka Alejuandra Buendiju u novom singlu ‘Moj rođo’

‘Kao što sami naziv kaže, pjesma je o stereotipu sa kojim smo se svi susretali. ‘Rođo’ je uzor, vozi samo ‘švabe’, nosi skupe marke i nikada se ne vraća praznih ruku u rodnu grudu’, kaže Reper iz sobe, pravoj imena Ivan Grgić.

Reper iz sobe feat. Alejuandro Buendija ‘Moj rođo’

Reper iz sobe je tik pred početak pandemije 2020. objavio album „Vanka”, a unatoč nesretnoj godini, reper je sa svojim bendom uspio održati nekoliko soul/funk/hip hop crossover koncerata u skladu s epidemiološkim mjerama.

„Znači nema tu puno priče, kad me rođo nazvao ja sam istog trena zakljucao radnju, uskočio u svoj BMW 3cu, udario po gasu i stigao u Zagreb iz Munchena za 2 sata, možda koji minut više, a bilo bi i prije da me nisu na carini ugnjavili, al nije bitno to sad. Odmah smo otišli do Dugog i snimili rapove, popili pivo, i eto ti ga na. A malo iza toga, kad sam išao posjetit malo svoje u Rapovlje Gornje prošao sam preko Koprivnice gdje smo snimili i spot kod nekih divnih ljudi, i to ti je to moj PR, čista uživancija, a šta drugo”, izjavljuje Alejuandro Buendija.

Spot je snimljen na ranču u okolici Koprivnice, a režiser je Dinko Šimac. Asistent kamere je Romana Pavliša, a u spotu se još pojavljuju Nevin Augustine i Mario Torbica.

Pjesma ima egzotičan ritam i modernu produkciju, glazbu potpisuju Ivan Grgić (Reper iz sobe) i Davor Doležal, tekst Ivan Grgić i Saša Antić aka Alejuandro Buendija.

Za produkciju je zaslužan Davor Doležal u suradnji sa Ivanom Grgićem, a aranžman potpisuju, Davor Doležal, Ivan Grgić i Saša Antić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X