‘Resistance Is Futile’ kažu Manic Street Preachers novim albumom

Manic Street Preachers objavili dugoiščekivani album ‘Resistance Is Futile’.

  • 17
    Shares
Manic Street Preachers ‘Resistance Is Futile’

“Resistance Is Futile” je 13. studijski album Manic street Preachersa, a o pjesmama nastalim nakon četiri godine, band kaže: “Glavne teme albuma su sjećanja i gubici, zaboravljena povijest, zbunjujuća realnost, te umjetnost kao skriveno mjesto i inspiracija. Opsesivno je melodičan – na mnogo načina se poziva na naivnu energiju albuma “Generation Terrorists” i orkestralnost “Everything Must Go”. Unatoč kašnjenju i poteškoćama oko početka rada na albumu, ploča je nastala prilično brzo u nekoliko mjeseci kreativnosti i marljivog rada.”

Naon akustičnog “Rewind the Film” i elektronskog albuma “Futurology”, ovaj album nas vraća klasičnom, melankoničnom zvuku Manicsa. Pjesme su snimljene u novom studiju benda Door to the River studio (u blizini Newporta).

Jedan od singlova koji je najavio album bio je i “International Blue”, dok je „Distant Colours“ trenutno na 27. mjestu britanskom airplay chartu.

Bend je najavio i turneju po Velikoj Britaniji, a sjajne kritike albuma, definitivno su pokazatelj da interesa za koncerte neće manjkati.

Popis pjesama:

1. People Give In

2. International Blue

3. Distant Colours

4. Vivian

5. Dylan & Caitlin

6. Liverpool Revisited

7. Sequels Of Forgotten Wars

8. Hold Me Like A Heaven

9. In Eternity

10. Broken Algorithms

11. A Song for The Sadness

12. The Left Behind

  • 17
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh