Riječki Turisti imaju novi singl ‘Naše vrijeme’ kao uvod u drugi album ‘Revolución’

Riječki rock kvartet Turisti uskoro objavljuju novi album ‘Revolución’! Kao najava dugosvirajućeg materijala u radijske etere dolazi singl ‘Naše vrijeme’, s kojom se otvara i album. ‘Revolución’ sadrži devet autorskih pjesama gitariste Vave Simcicha, ali i obradu Paraf klasika ‘Javna kupatila’ s kojom su se predstavili i na ovogodišnjem Antivalentinovu.

Turisti – Naše vrijeme (Artwork: Blagoja Pešić)

Album je sniman u kastavskom studiju s dugogodišnjim suradnikom producentom Matejom Zecom, a kao gosti se pojavljuju Darko Terlević iz THE SIIDS, Robert Jovanović (kratkotrajno i član benda) iz Mandrila, te Raul Varljen iz Parafa.

Za fotografije je kriv Blagoja Pešić, beogradski fotograf s kojim Turisti surađuju od samog početka. Inače, Turisti će nastupiti u sklopu promocije njegove knjige portreta u zagrebačkoj Tvornici, 10.listopada. Dva dana kasnije predstavit će se i riječkoj publici u River Pubu gdje će odsvirati cijeli album, kao i nekoliko nezaobilaznih koncertnih favorita s prvijenca.

Omot je djelo street art umjetnika Vladimira Tomića Moska, a konačni izgled dao je, kao i uvijek, Mladen Stipanović iz studija SMART69.

Turisti su: Iva Močibob, Sergej Hofman, Bobo Grujičić i Vava Simcich.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X