HBO priprema prequel ‘Igre prijestolja’ o kući Targaryen

Serija će se fokusirati na građanski rat tj. ‘Ples zmajeva’ (The Dance Of The Dragons).

‘Game Of Thrones’ poster (HBO)

Prema pisanju EW-a, serija će se fokusirati posebno na “Dance of the Dragons” kronike, odnosno na građanski rat između Rhaenyre i Aegona Targaryena za kontrolu nad sedam kraljevstava. Rat se dogodio otprilike 200 godina prije događaja prikazanih u “Igri prijestolja”.
Radnja serije će se povući iz “Vatre i krvi”, nedavno objavljene knjige Georgea R. R. Martina o povijesti kuće Targaryen. Ryan Condal piše pilot epizodu, a Martin je na čelu kao izvršni producent.

Ova još uvijek neimenovana serija je drugi prequel “Igre prijestolja” koji je naručio HBO. Već je u razvoju prequel serijal postavljen u vrijeme prije 5.000 godina, koju je stvorila Jane Goldman, a između ostalih su glumili Naomi Watts, Naomi Ackie i Jamie Campbell Bower.

Kad je HBO prvi put započeo s izrađivanjem svojih planova za “Post of Game of Thrones”, mreža je angažirala čak pet različitih pisaca kako bi svaki razvio različit spin-off koji bi “istraživao različita vremenska razdoblja ogromnog i bogatog svemira Georgea RR Martina.” U svom prošlogodišnjem blogu Martin je otkrio da su se ta dva projekta “lijepo razvijali” pored Goldmanove serije.

Vjerojatno je “Varta i krv” jedna od tih serija; nema riječi o tome što bi drugi projekt mogao uključivati ​​ili je još u razvoju. Voditelj HBO-a Casey Bloys ranije je rekao da nema garancije da će razni GOT-ovi izdanci uspjeti doći do ostvarenja. „Ideja je ne raditi četiri showa (ili pet). Letvica kvalitete koju su postavili (David Benioff i DB Weiss) toliko je visoka da se nadam da ćemo dobiti bar jedan show koji to i ispunjava.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X