Robbie Williams koncertno ‘swinga’ u našem susjedstvu

Nakon što je prošle godine oduševio europsku publiku velebnim stadionskim koncertima, britanska pop superzvijezda Robbie Williams vraća se na europske pozornice, ovog puta na dvoranskoj turneji. Nama najbliže biti će u travnju prvo u Budimpešti 25. travnja te u Beču, 28. travnja.

Robbie Williams (Foto: Nino Šolić)

Nakon odličnog koncerta krajem 2013. u londonskom Palladiumu, Robbie Williams je najavio novu turneju za 2014. godinu koja će popratiti njegov aktualni studijski album ”Swings Both Ways” koji je dobro primljen i kod kritike i kod publike.

Sama turneja i započinje 25. travnja u Budimpešti, a završava u srpnju u londonskoj O2 Areni što je i logični slijed nakon oduševljenih reakcija u Palladiumu, kada je po prvi puta uživo predstavio pjesme sa novog albuma. Tko je kojim slučajem propustio njegov koncert na zagrebačkom Maksimiru prošlo ljeto, evo nove prilike.

Službeni Robbie Williams VIP paketi biti će dostupni n:a www.markbutler.co.uk.

Regularna prodaja ulaznica za cijelu turneju već je počela 06. prosinca 2013. i dalje traje na njegovoj web stranici: www.robbiewilliams.com, www.ticetmaster.co.uk, te www.seetickets.com.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X