Robert De Niro izjavio da je Trump ‘wannabe gangster’

Oscarom nagrađivani glumac opet se okomio na američkog predsjednika u TV showu ‘Late Show With Stephen Colbert’ i kazao kako se Donald Trump dokazao kao ‘apsolutni gubitnik’ bez trunke morala.

Robert De Niro (Foto: Wikipedia)

“Total looser” i “wannabe gangster” novi su “epiteti” koje je Rober De Niro uputio Donaldu Trumpu.

Glumac je prošle godine na dodjeli televizijskih nagrada Tony izjavo: “Fuck Trump”, na što mu je američki predsjednik tada uzvratio rekavši da je De Niro “osoba s niskim kvocijentom inteligencije”.

Nova prilika za De Nirove javne uvrede za američkog predsjedika ukazala se u petak kad je gostovao u “Late Show With Stephen Colbert”. Glumac je Colbertu izjavio da je pokušao Trumpu pružiti šansu: “To sam rekao odmah nakon što je izabran. Daj mu šansu. Svima pružam benefit prije sumnje. Ali ovaj se tip pokazao kao totalni gubitnik.”

Colbert se potom osvrnuo na De Nirovu novu ulogu u “The Irishman” na Netflixu koja će ga u toj gangsterskoj priči opet ujediniti u suradnji s Martinom Scorseseom. Kad ga je upitao o mišljenju zašto gledatelji vole gangsterski žanr, glumac je odgovorio: “Ljudi vole priče o odmetnicima, osim kad imamo wannabe gangstera u Bijeloj kući u ovom trenutku.”

U nastavku je Trumpa nazvao i budaletinom: “Čak i gangsteri imaju morala i svoju etiku. Imaju kod. Oni znaju što znači kad se nekome da riječ, jer riječ je sve što imaju. Ovaj lik čak ne zna ni što to znači.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X