Robert De Niro, Lady Gaga i Marilyn Manson – novi junaci TV serija

Posljednjih godina svjedočimo silasku najvećih filmskih imena s platna na ekrane, a trendu se ovih dana pridružuju veliki Robert De Niro i Julianne Moore u novoj seriji.

Robert De Niro, Lady Gaga i Marilyn Manson (Foto: Wikipedia)
Robert De Niro, Lady Gaga i Marilyn Manson (Foto: Wikipedia)

Lady Gaga je otkrila kako će zaigrati novu ulogu u šestoj sezoni „Američke horror priče“ nakon što je u prethodnoj osvojila kritiku, publiku i Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice u miniseriji ili televizijskom filmu za Groficu Elizabeth.

Još uvijek se ne zna radnja nove sezone Ryana Murphyja, kao ni Gagina uloga koja će objavu petog studijskog albuma staviti na čekanje do daljnjega što je razjarilo fanove koji je čekaju već tri godine. No Gaga tvrdi da ju je izlet u filmske vode, čime je na kraju krajeva i započela svoju pjevačku karijeru (epizodna uloga u „Sopranosima“) usmjerio u snimanju petog albuma.

Gagin kolega i nekadašnji suradnik, Marilyn Manson, nakon što je za 14. veljače 2017. najavio deseti studijski album „Say10“ (molimo vas da kažete naglas ovaj naslov i bit će vam sve jasno), najavio je i gostujuću ulogu u premijernoj epizode treće sezone horor serije „Salem“ za koju je i napisao i skladao uvodnu pjesmu „Cupid Carries a Gun“. Pjesma je objavljena na njegovom hvaljenom albumu „The Pale Emperor“ prošle godine. Nakon uloge psihopata u „Sinovima anarhije“, Manson ide dobro utabanim i poznatim mu putom, pa i ovdje glumi takvog, što će najbolje dočarati srkanje pijavica gospodina kirurga i brijača (da, da, nekad je to bila kombinacija u Americi). Treba reći da će se udružiti i sa Sotonom da napravi pakao na zemlji (a sad natrag na naslov novog albuma).

[youtube]http://youtu.be/1DSP9zRIkiQ[/youtube]

Za kraj, prva klasa! Robert De Niro i Julianne Moore najnovije su zvijezde Hollywooda u produkciji serija. Sve je krenulo s „Kućom karata“ i „Pravim detektivom“, a napokon na red dolazi najveća poslastica i to u seriji koja još uvijek nema ime, imena ostalih glumaca i producenata. Znamo da je projekt redatelja Davida O’Russella („Silver Linings Playbook”, “American Hustle”) koji si je osigurao uspjeh već sada najavom oskarovskih imena. Touche!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X