Robert De Niro pokušat će ubiti Roberta De Nira u filmu ‘Wise Guys’

Film će režirati Barry Levinson, a scenarij potpisuje Nicholas Pileggi koji je napisao ‘Goodfellas’.

Robert De Niro (foto: Olivier Strecker/Wikipedia)

Robert De Niro konačno je našao sebi ravnog u “Wise Guys”, novom filmu u kojem će dvostruki oskarovac pokušati ubiti – Roberta De Nira.

The Hollywood Reporter javlja da će se u filmu De Niro pojaviti u ulogama Franka Costella i Vita Genovesea, dvojice stvarnih zločinačkih šefova koji su vodili rivalske obitelji sredinom prošlog stoljeća. Genovese je pokušao ubiti Costella 1957. godine.

“Wise Guys” će režirati Barry Levinson koji se proslavio s filmovima “Good Morning, Vietnam”, “Rain Man” i “Wag the Dog” ali koji je posljednjih godina režirao tihe studije karaktera s ostarjelim titanima. Od 2010. režirao je niz HBO-ovih kandidata za Emmy, udruživši se s De Nirom (“The Wizard of Lies”) i Alom Pacinom (“You Don’t Know Jack”, “Paterno”).

Ako vam to nije dovoljno, scenarij potpisuje Nicholas Pileggi, koji je pomogao adaptirati svoju knjigu “Wiseguy” iz 1985. u film Martina Scorsesea “Goodfellas” iz 1990. U tom je filmu glumio i De Niro, što znači da je svaki glavni igrač u “Wise Guys” napravio izniman posao s barem jednim od svojih suradnika.

A ako vam “Wise Guys” nije dosta De Niro, glumac koji je danas napunio 79 godina ima još nekoliko uloga na rasporedu. Ponovno će se udružiti sa Scorseseom u filmu “Killers of the Flower Moon” s Leonardom DiCapriomJesseom Plemonsom u glavnim ulogama, a dio velikog ansambla u filmu Davida O. Russella “Amsterdam”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X