Rock And Roll kuća slavnih objavila nominacije za klasu 2020.

Klivlendski Rock And Roll Hall Of Fame obajvio je jučer nominirane umjetnika za ulazak u tu prestižnu instituciju rocka.

Soundgarden su nominirani po prvi put za Rock And Roll House of Fame (Foto: Wikipedia)

Stigle su nominacije za klasu 2020. za Rock & Roll Hall of Fame, a na listi se nalaze Notorious BIG, Whitney Houston, Pat Benatar, Dave Matthews Band, Depeche Mode, Doobie Brothers, Judas Priest, Kraftwerk, MC5, Motörhead, Nine Inch Nails, Rufus featuring Chaka Khano, Todd Rundgren, Soundgarden, T. Rex i Thin Lizzy.

Izabranici bit će objavljeni u siječnju, a primljeni 2. svibnja 2020. na ceremoniji koja će se održati u Cleveland’s Public Hallu.

Da bi ispunjavali uvjete za ovogodišnje glasanje, prvi singl ili album svakog kandidata trebali su biti objavljeni 1994. ili ranije. Većina nominiranih kandidata prvi put se pojavljuje na glasačkim listićima, uključujući Dave Matthews Band, Doobie Brothers, Motörhead, Notorious BIG, Pat Benatar, Soundgarden, T. Rex, Thin Lizzy i Whitney Houston. Ovo je šesti izborni krug za Kraftwerk, peti za MC5, četvrti za Rufusa s Chaka Khanom, treći za Nine Inch Nails i Depeche Mode, a drugi za Judas Priest i Rundgren.

Glasački sastav s više od 1.000 umjetnika, povjesničara, novinara i članova glazbene industrije odabrat će novu klasu. Obožavatelji će također imati priliku sudjelovati u procesu glasanjem na rockhall.com ili interaktivnom kiosku u muzeju u Clevelandu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X