‘Rock Of Ages’ u lipnju dolazi u kina

Mjuzikl “Rock of Ages” u lipnju kreće u svjetsku kino distribuciju. Veliki uspjeh mjuzikla iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća očekuje se i s filmom.

Rock of Ages

Godina je 1987. Drew Boley teži postati rock zvijezda, u međuvremenu radi u noćnom baru Bourbon Room koji je vlasništvu Denisa Dupreeja. Kada upozna Shery Christian koja je netom stigla iz Kansasa u Hollywood, zaljubljuje se i nagovara Denisa da je zaposli kao konobaricu. Priča koja govori o sudaru “zdravog” i “sex, drugs i rock and roll” načina života nakon trideset godina uspješne Broadwayske karijere penje se na filmsko platno.

Mjuzikl “Rock of Ages” u lipnju kreće u svjetsku kino distribuciju. Veliki uspjeh mjuzikla iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća očekuje se i s filmom, čemu će svakako doprinijeti slava odabranih glumaca: Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Paul Giamatti, Russell Brand, Mary J Blige i Tom Cruise.

Tom Cruise u filmu glumi rock zvijezdu Staceja Jaxxa (u nekoliko scena iz foršpana podsjeća na). Ulogu fatalne djevojke iz Kansasa dobila je američka profesionalna plesačica, pjevačica country glazbe i glumica iz okolice Salt Lake Cityja, dvadesettrogodišnja Julianne Hough. Nakon “Burlesque” i “Footloose”,“ Rock of Ages” joj je treći mjuzikl koji je snimila u posljednje dvije godine.

Originalnom mjuziklu glazbeni obol dali su Styx, Journey, Bon Jovi, Pat Benatar, Twisted Sister, Steve Perry, Poison i Asia. Do izlaska filma i vrlo vjerojatno njegovog soundtracka slijedi iščekivanje i nagađanje: jesu li se Warner Bros i Def Leppard dogovorili oko prava za naslovnu “Rock of Ages” koja nije bila dio mjuzikla već se izvodila samo na bisu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=USxhXb5VC5E[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a
Idi na Vrh
X