RockLive #13 objavio raspored po danima i još izvođača, te pustio dnevne ulaznice

Od 25. do 27. srpnja održati u koprivničkom Kampusu.

RockLive #13

RockLive Festival danas je objavio niz zanimljivosti oko ovogodišnjeg izdanja. Objavljen je raspored izvođača po danima, novi izvođači i dio dnevnog programa, u prodaju kreću i dnevne ulaznice.

RockLive Festival #13, koji će se od 25. do 27. srpnja održati u koprivničkom Kampusu ove je godine dodatan naglasak stavio na pružanje prilike mladim izvođačima. Tako će kao i godinu ranije festival otvoriti pobjednici projekta Puna šuma rokenrola (izlučna večer održava se 28. lipnja na šumskom imanju pored Koprivnice), dok iz već uhodanog programa Superval dolaze izvođači Gradske bitange iz Valpova i Slow Cured iz Zagreba.

Do sada je objavljen cijeli niz odličnih izvođača, a sada je poznato i kako će oni biti raspoređeni u tri dana održavanja.

Na festivalsku se pozornicu u četvrtak 24. srpnja penju Kawasaki 3P, Savršeni Marginalci, IDEM, Porto Morto, Ogenj, Đutko i plodovi zemlje, te pobjednici Pune šume rokenrola.

Drugog dana festivala, u petak 25. srpnja nastupaju Zabranjeno Pušenje, Svemirko, Six Pack, Antitodor, Ministranti, Grobenski i Slow Cured, dok će specijalni gost na RockLive radio pozornici biti Pater Papula.

Finalni dan, subota 27. srpnja donosi ova imena – Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Vojko V, Šank?!, Šiza, Kids from the sky i Gradske bitange.

Osim novih izvođača, treba spomenuti i bogat dnevni program kojem je dodan i Sajam supkultura, program koji će se drugog i trećeg dana festivala odvijati na dnevnom platou pored festivalskog kampa. Svoje će radove izložiti 10-ak obrtnika, a posjetitelji će moći razgledavati brojne rukotvorine i umjetničke radove, te kupiti nešto kao uspomenu na ovogodišnje festivalsko izdanje.

Od danas su u prodaju puštene i dnevne ulaznice, pa tako cijena za svaki dan zasebno iznosi 20 eura, dok će se na blagajni festivala moći kupiti po cijeni od 25 eura.

Festivalske ulaznice koje su trenutno u prodaji po cijeni od 35 eura za tri dana festivala takve će biti do dan pred sam festival, dok će se na blagajni festivala moći kupiti po cijeni od 45 eura.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Uncategorized

Idi na Vrh
X