RockLive Festival objavio imena još sedam izvođača

Doalze iz Novog Sada, Zadra, Varaždina, Rijeke, Zagreba, Virovitice i Koprivnice.

Rocklive 2022

RockLive Festival objavio je novi val izvođača za ovogodišnje 11. izdanje koje će se održati od 28. do 30. srpnja održati u koprivničkom Kampusu.

Hladno Pivo, Goran Bare & Majke, Elemental, Grše, Z++, Repetitor, M.O.R.T i brojni drugi već su najavljeni, a sada je objavljeno novih, čak sedam izvođača za RockLive #11. Novi popis šarolik je žanrovski i lokacijski, a predvodi ga legendarni novosadski punk rock bend Atheist Rap. Dalje su tu metalci iz Zadra Arises, iz Varaždina rock bend Reckless Wings, iz Rijeke Po’ metra crijeva, pa zagrebački pop punkeri Proleter, a dolaze i Skotni Vrag, te domaće snage The Haze.

Ukupno je riječ o trenutno čak 16 potvrđenih izvođača, koje će naravno pratiti sada već legendarni RockLive Radio, a očekuju se i pobjednici HGF Festivala, te možda još pokoje iznenađenje.

Osim izvođača, objavljen je i zanimljiv natječaj za RockLive maskotu, koji će pobjedniku ili pobjednicima osigurati vrijedne nagrade u obliku piva i ulaznica za sljedeću godinu. Više detalja o ovom natječaju potražite na društvenim mrežama RockLive-a.

Ulaznice za ovaj festival koje vrijede za 3 dana održavanja mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznice od 1.5. iznosi 130kn.

Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja bit će 150kn, dok će se pojedinačne dnevne ulaznice moći kupiti svakog dana na blagajni festivala. Njihova cijena bit će poznata naknadno.

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna 3 dana, bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a udruga Mamuze kao i prijašnjih godina priprema dnevne radionice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X