Rocktober Fest u Dancing Bearu

Ekskluzivni i sniženi Rocktober naslovi protežu se od bendova kao što su Bad Company, Fleetwood Mac, Kyuss, MC5, Talking Heads, Television, The Stooges od stranih imena te Daleka obala, Goribor, KUD Idijoti, Majke, Sunnysiders, The Bambi Molesters, Zdenka Kovačiček od domaćh imena.

Rocktober Fest

Sve ljubitelje rock glazbe razveselit će informacija da je Rocktober akcija službeno krenula u Dancing Bearu s petkom, 13. listopada.

Strana izdanja na vinilu objavljena su samo povodom ove akcije i prodaju se do isteka zaliha, dok su odabrani domaći naslovi dostupni po sniženim cijenama.

Ekskluzivni i sniženi Rocktober naslovi protežu se od bendova kao što su Bad Company, Fleetwood Mac, Kyuss, MC5, Talking Heads, Television, The Stooges od stranih imena te Daleka obala, Goribor, KUD Idijoti, Majke, Sunnysiders, The Bambi Molesters, Zdenka Kovačiček od domaćh imena, ali i mnogi drugi izvrsni naslovi.

Ekskluzivne i snižene vinile možete kupiti u Dancing Bearovim dućanima u Zagrebu (Gundulićeva 7), Splitu (Dioklecijanova 6) i u Osijeku (pothodnik, Trg Ante Starčevića) te svim bolje opremljenim prodavaonicama ploča.

Akcija vrijedi i putem Dancing Bearovog web shopa na poveznici dancingbear.hr, a traje do isteka zaliha.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X