Rokambol je čovjek-pas u novom videu ‘Sutra ću u Samobor’

Kultni zagrebački kantautor Rokambol je izbacio drugi video spot sa svog hvaljenog aktualnog albuma ‘Paraliza’ za pjesmu ‘Sutra ću u Samobor’ koja govori o jednom Rokambolovom izletu u Samobor za vrijeme tradicionalnog fašnika na kojem je prerušen u psa svirao i pri tom zaradio za pregršt krafni koje je podijelio sa samoborskom prijateljskom obitelji Kreutz koju redovno posjećuje.

Rokambol ‘Sutra ću u Samobor’

Scenarij i reži-ju za ovaj video potpisuju Rokambol i Bojan Mrđenović ujedno i snimatelj, dok je montažer bio stalni suradnik Josip Visković-Viski, a masku glave kratkodlakog bernardinca je napravila eminentna likovna umjetnica Ella Kreutz.

Tijekom ove godine nas očekuju i drugi spotovi sa albuma “Paraliza”, u pripremi su ekranizacije pjesama “Vreća pikula”, “Koji je danas dan” i “Pandža lovi gliste”, u kojima će Rokambol udružiti snage sa sjajnim i provjerenim imenima sa video i likovne scene.

Inače hvaljeni album “Paraliza” rađen je u novom studiju “Šećer” pod producentskom palicom Hrvoja Klemečića – Kleme i Roka Crnića iz grupe “Porto Morto”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X