Rokambol novi materijal predstavlja singlom posvećenom mačku

Zagrebački pjesmar Rokambol užurbano stvara novi album radnog naziva ‘Playlist’ s kojeg polako izbacuje prve pjesme.

Rokambol (Foto: promo)

Nakon prvog singla”Klackalica” rađenog sa producentom Višeslavom Labošem u kojem se prikazuje u ogoljenom izdanju samo uz pratnju
gitare, u novom singlu “Princ Žulijan” uz pomoć producenta Berka Muratovića za ljetni “afro” aranžman su se pobrinuli i vrhunski glazbenici suradnici Beslač, Živković, Čapeta, Bočić i Manojlović.

Skladba “Princ Žulijan” koja govori o Rokambolovom dugogodišnjem životnom suputniku, mačku Žulijanu doživjela je svoju ekranizaciju u videu radu priznate umjetnice italo-balkanskog porijekla, Luane Lojić, od koje smo dobili i ekskluzivnu izjavu: “Spot je nastao inspiriran kultnom tv-emisijom “Kućni ljubimci”. Narativ spota želi izraziti svakodnevne nevidljive detalje iz mačjeg života u interakciji sa čovjekom.”

Rokambol u pripremi ima i naredne singlove koji se također bave kompleksnim i inspirirajućim odnosom čovjeka i životinja.

Nakon tihog i prigušenog albuma “Sam” novi Rokambolov album pod radnim nazivom “Playlist” pršti neobuzdanom eklektičnošću kakvog ga pamtimo s njegovog prvijenca “Zajedno”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X