Rokambol objavio novi singl i animirani video spot ‘Pandža lovi gliste’

Zagrebački kantautor Rokambol objavio je peti video singl sa albuma ‘Paraliza’. ‘Pandža lovi gliste’ govori o kišnim aktivnostima njegovog, nažalost sad već pokojnog, mačka.

Rokambol ‘Pandža lovi gliste’

Pjesma, kao i cijeli album je snimljen u studiju Šećer sa aranžerima i producentima Rokom Crnićem i Hrvoje Klemenčićem-Klemom, a za briljantni animirani video se pobrinula iznimno talentirana Katrin Novaković.

“Nakon što mi je Nikša-Rokambol ispričao priču o svom pokojnom mačku Pandži, nisam mogla odbiti suradnju jer je priča bila jako topla i prijateljska. Kada sam poslušala pjesmu, odmah sam vidjela blesave šarene gliste koje idu naokolo po titravoj zemlji i mačka Pandžu koji ih lovi zajedno sa svojom prijateljicom Kišnom pticom. Bilo mi je zadovoljstvo animirati ovaj glazbeni spot kako bih još jednom oživjela Pandžu”, izjavila je za ovu priliku Katrin Novaković.

Rokambol neumorno i dalje stvara i priprema video za pjesmu “Panoptikon” koja je osvojila natječaj kulturne udruge “ATTACK” i dobila privilegiju za snimanje spota u režiji gruzijske redateljice Tee Vatsadze. Video se očekuje odmah nakon nove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X