Rokambol predstavlja novi singl i video spot ‘Otkazano kolo’

Rokambol iza kojeg se krije naš proslavljeni glumac Nikša Marinović užurbano stvara novi album radnog naziva ‘Playlist’ s kojeg polako izbacuje prve singlove.

Rokambol (Foto: promo)

Nakon singlova “Klackalica”, “Princ Žulijan”, “Gavran” i „Dite moje“ došao je na red novi singl i spot “Otkazano kolo” u produkciji Berka Muratovića i Funhouse studija kojim najavljuje album “Playlist”.

Izlazak albuma „Playlist“ očekuje se u samo ljeto 2021. godine. Pjesma “Otkazano kolo” govori o atmosferi u kvartu Vrapče za vrijeme prvog lockdowna, a spot, u cijelosti snimljen mobitelom je ujedno i prvo Rokambolovo snimateljsko i režijsko ostvarenje koje je montirao njegov suradnik Josip Visković-Viski.

S obzirom da je pjesma i u samom nazivu je jasno, inspirirana otkazanim kolom, možemo je i svrstati u red nogometno navijačkih jer nam sad
dolazi to vrijeme, mada samo će pravi znalci otkriti nogometne draži u pjesmi.

Budući da se ovaj Korona period za Rokambola pokazao iznimno inspirativnim, on je počeo i rad na novom albumu radnog naziva
“Pandža” u novotvorenom studiju “Šečer” kojeg vode Roko Crnić i Hrvoje Klemenčić iz “Porto Morta”, a prvi materijali sa tog albuma će biti predstavljen netom poslije objave albuma “Playlist”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X