Rokambol predstavlja novi singl i video spot ‘Otkazano kolo’

Rokambol iza kojeg se krije naš proslavljeni glumac Nikša Marinović užurbano stvara novi album radnog naziva ‘Playlist’ s kojeg polako izbacuje prve singlove.

Rokambol (Foto: promo)

Nakon singlova “Klackalica”, “Princ Žulijan”, “Gavran” i „Dite moje“ došao je na red novi singl i spot “Otkazano kolo” u produkciji Berka Muratovića i Funhouse studija kojim najavljuje album “Playlist”.

Izlazak albuma „Playlist“ očekuje se u samo ljeto 2021. godine. Pjesma “Otkazano kolo” govori o atmosferi u kvartu Vrapče za vrijeme prvog lockdowna, a spot, u cijelosti snimljen mobitelom je ujedno i prvo Rokambolovo snimateljsko i režijsko ostvarenje koje je montirao njegov suradnik Josip Visković-Viski.

S obzirom da je pjesma i u samom nazivu je jasno, inspirirana otkazanim kolom, možemo je i svrstati u red nogometno navijačkih jer nam sad
dolazi to vrijeme, mada samo će pravi znalci otkriti nogometne draži u pjesmi.

Budući da se ovaj Korona period za Rokambola pokazao iznimno inspirativnim, on je počeo i rad na novom albumu radnog naziva
“Pandža” u novotvorenom studiju “Šečer” kojeg vode Roko Crnić i Hrvoje Klemenčić iz “Porto Morta”, a prvi materijali sa tog albuma će biti predstavljen netom poslije objave albuma “Playlist”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X