Romy (The xx) objavila svoj drugi samostalni singl ‘Strong’ zajedno sa Fred again..

Članica grupe The xx – Romy (Romy Madley-Croft) javnosti je otkrila svoju novu pjesmu ‘Strong’, stvorenu zajedno s producentom, tekstopiscem, multiinstrumentalistom Fredom Johnom Philipom Gibsonom poznatim kao Fred again.. Singl prati video u režiji njezine supruge, producentice i fotografkinje Vic Lentaigne.

Romy (Foto: Vic Lentaigne)

“Strong” Romyno je drugo po redu solo izdanje, a fanovi su je mogli čuti na raznim festivalima i u klubovima koje je Romy ljetos obišla širom svijeta. Pjesma sledi pregršt prethodnih saradnji, uključujući Fredovu “Lights Out” i Romyin debitantski singl “Lifetime”, objavljen 2020. uz fantastične reakcije publike i kritike.

“Pjesma ‘Strong’ proizašla je iz trenutka u mom životu kada sam procesuirala tugu iz prošlosti.” kaže Romy i dodaje: “Dok sam pisala stihove razmišljala sam o svom bratiću Luisu; oboje imamo zajedničko iskustvo da su nam majke umrle kad smo bili mladi. Prepoznajem u njemu istu osobinu koju imam i ja, a to je da pokušava obuzda emocije i nosi hrabro lice. Pjesma je bila način da se povežemo s tim osjećajima, ponudimo međusobnu podršku i na kraju pronađemo osjećaj oslobođenja u euforiji glazbe. Luis je sa mnom na omotu singla i u spotu koji je stvarno poseban.”

Romy zaključuje: “Puno mi znači moje prijateljstvo s Fredom, naša bliskost mi pomaže da se osjećam sigurnom, da budem iskrena i ranjiva u tekstu i definitivno smo povezani zbog naše ljubavi prema pisanju pjesama i emocija u dance muzici. Nevjerojatno je i nadahnuće vidjeti i čuti što Fred radi u svom solo radu i jako sam uzbuđena što smo zajedno objavili ovu pjesmu.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X