Rust Red Romance ima novi singl ‘Hide Your Tears’

Rust Red Romance je glazbeni projekt iza kojeg stoji Jim July, a ‘Hide Your Tears’ drugi je singl s albuma ‘Buick Transgalactic 47’, koji je izašao u studenom 2020. za nezavisnu izdavačku kuću Dirty Mojo Records.

Rust Red Romance (foto: Toni Mijač)

“Pjesma govori o tome kako ne bismo smjeli izgubiti naše plašteve, supermoći i čarolije te kako trebamo birati svoje bitke. Vrlo je korisno znati i pred kim možemo plakati i otvoriti svoju dušu. Pjesma je posveta djetetu i rezultat težnje i borbe da se nikad ne odraste. Kako radim u vrtiću, svakodnevno dobivam vrlo važne lekcije o životu upravo od djece. Toliko su ispred nas, izvan svijeta. Njihova igra je vječni znak nečeg ljepšeg i čarobnijeg od onog što inače zovemo realnošću. Za život se zaista vrijedi boriti, a pogotov za život kakav žive i kako ga doživljavaju oni najmlađi. Nešto se počne događati kod većine ljudi kako odrastaju, dio plamena se izgubi i utone se u rutinu i svakodnevicu, a život je puno više od svakodnevice”, objašnjava Jim July.

Snimke korištene u spotu preuzete su sa stranice pexels.com, a snimio ih je Cottonbro. Jim je snimke montirao i povezao u cjelinu.

Rust Red Romance trenutno radi na svom novom albumu na kojem će biti zanimljivih gostiju te koji će donijeti zvuk drugačiji od onog koji prevladava na oba prethodna albuma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X