Sacha Baron Cohen navodno radi na novom filmu o Ali G-ju

Ovo bi bio drugi film o Ali G-ju, nakon ‘Ali G Indahouse’ iz 2002. redatelja Marka Myloda.

Ali G Indahouse (foto: Poster)

Sacha Baron Cohen navodno radi na novom filmu o Ali G-ju. Prema holivudskom insajderu Danielu Richtmanu, Cohen potajno radi na novom filmu u kojem se vraća svom liku iz rane faze karijere.

Ovo bi bio drugi film o Ali G-ju, nakon “Ali G Indahouse” iz 2002. redatelja Marka Myloda. Cohen je izvorno glumio lik u humorističnim serijama Channela 4 “The 11 O’Clock Show” i “Da Ali G Show” koje su se emitirale od 2000. do 2004. godine.

Godine 2021. Cohen je reprizirao lik za niz stand-up nastupa. “Samo sam se želio popeti na pozornicu i brbljati i vidjeti kakav bi Ali G bio s publikom”, rekao je za GQ. “Bilo je stvarno dobro zabavno.” Upitan bi li ponovno glumio lik u tom kontekstu, Cohen je odgovorio: “Da, mislim da bih. Postao sam komičar jer sam volio da se ljudi smiju mojim šalama. Čuti smijeh za mene je rijetkost. Kad radim filmove, mislim da su smiješni, ali moram čekati tri mjeseca da čujem kako se publika smije.”

Cohenov posljednji film bio je “Borat Subsequent Movefilm” iz 2020., nastavak njegovog mockumentary filma “Borat” iz 2006. godine. Glumio je i gay modnog izvjestitelja Brüna Geharda, u filmu “Brüno” iz 2009. godine.

Glumac je također igrao brojne dramatične uloge, posljednju u filmu “The Trial Of The Chicago 7” iz 2020., što mu je donijelo nominaciju za najboljeg sporednog glumca na Oscarima. Njegovi ostali filmovi uključuju “Les Miserables”, “Hugo” i “The Dictator”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X