Sajsi MC predstavila novi singl ‘Kod tvoje devojke’

Ususret hip-hop festivalu Drito iz Tvornice koji će se održati nadolazećeg vikenda, Sajsi MC je objavila novi spot i singl. Reperica je objavila je  spot za pjesmu ‘Kod tvoje devojke’ u suradnji s producenom L-Freejem.

  •  
  •  
Sajsi MC

Spot simbolizira strast koja se dogodila između jedne nježne djevojke i druge koja je odlučila da je osvoji usprkos tome što je ta ljubav zabranjena. Nije prvi put da se Sajsi MC dotakla teme istopolne seksualnosti (“Papa”, 2015), ali prvi put joj pristupa na emotivan način, gdje ona i njena sestra Tijana, pjevaju stihove o brutalnoj ljubavi između djevojke koja ima dečka i djevojke koja se s njima druži i fantazira o njegovoj djevojci.

Ovaj minimalistički video je zapravo situacija ispred filmskog platna, s fokusom na dvije zaljubljene djevojke, koji prati razvoj njihove ljubavne priče i igru osvajanja – kontrast između crnog i bijelog koji zapravo čini njihovu uzajamnu kompletnost kao jedinu bitnu odrednicu u ljubavi. Spot potpisuju Maja i Konstantin Krbačevć, uz umetničku direkciju Dragana Vurdelje. Zagrebačka publika moći će čuti pjesmu na pozornici Drito iz Tvornice, a dan nakon festivala Sajsi MC nastupa u splitskom Quasimodu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X