‘Rijetka sprava’ – Mašinko ima novi spot i singl

Mjesec dana prije najavljenog koncerta u Vintage Industrialu, zagrebački punk rock bend Mašinko predstavio je animirani videospot za pjesmu ‘Rijetka sprava’.

Mašinko (Foto: Filip Bušić)

Za režiju, animaciju i dizajn videospota zaslužna je Ira Bulić, akademska umjetnica koja radi pod imenom Nisam Tapir. Iza sebe broji reference za rad na autorskim animiranim filmovima, televizijskim reklamama, filmovima drugih autora, a bavi se i izradom plakata te ilustracijom. Montažu potpisuje Valent Balun.

“Rijetka sprava” druga je pjesma s Mašinkovog zadnjeg izdanja koja je dobila svoj videospot. Sa split albuma „Godina majmuna / Majmun godine“ (2016.), snimljenog zajedno s osječkim punkerima Debeli precjednik, ranije je već izašao i videospot za pjesmu “Srkijev san 21”.

Mašinko, kao jedno od relevantnijih imena regionalne nezavisne scene, nastupit će 23. veljače u zagrebačkom Vintage Industrialu. Početkom veljače objavit će maxi singl s dvije nove pjesme koje će svoju live premijeru doživjeti na koncertu. Pjesme će izaći digitalno, ali i fizički na 7” picture discu za kojeg je vizual radio poznati street artist CHEZ 186.

Ulaznice u pretprodaji kupuju se po cijeni od 45 kn, a na dan koncerta 60 kn. Službena prodajna mjesta: Vintage Industrial Bar (Savska 160) i Dirty Old Shop (Tratinska 18).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X