Sana Garić objavila singl ‘Ovaj put’

Singl ‘Ovaj put’ najavljuje novi album. Tijekom prijašnje godine Sana je objavila tri vrlo zapažena singla, a sada publici predstavlja četvrti vrlo specifičan video singl koji će se naći na novom albumu ‘Naočare za srce’.

Sana Garić (Foto: promo)

Video za jpesmu „Ovaj put” snimljen je u klubu SubBeerni centar i nekoliko drugih lokacija u Beogradu. Ukratko, moderni spot sa sirovom estetikom, koji se poigrava s kadrovima realnosti u iskrivljenom ogledalu.

„Ima dosta kadrova sa razbijenim ogledalima u ovom spotu, kadrova koji aludiraju na životni put – na kom se nalazimo i snagu koja nam je potrebna da se izborimo u svim aspektima života”, objašnjava Sana Garić koja ujedno potpisuje i režiju ovog video spota.

Sanin upečatljiv vokal i autorske kompozicije obojene svježim sinth electro zvukom, predstavljene su u novom svijetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda. Donedavno autor i član jedne od najutjecajnijih domaćih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom albumu.

Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X