Sara Renar objavila live album snimljen u KSET-u

S koncerta kojim je lani u travjnu proslavila deset godina karijere.

Sara Renar “Live in KSET”

Sara Renar objavila je svoj prvi koncertni live album “LIVE IN KSET”.

“Album predstavlja presjek deset godina moje dosadašnje karijere i u meni budi vrtlog osjećaja. Ove su pjesme zajedno sa mnom rasle i razvijale se, nalazile put do neke nove publike i novih značenja, a opet zadržavajući stara,” poručuje Sara.

Dodaje da joj je čast bila dijeliti koncertno iskustvo sa dragim suradnicima koje izrazito cijeni. “Za vrhunski zvučni doživljaj pobrinuo se Vedran Peternel, pozornicu sam dijelila sa sjajnom muzičkom postavom – Dimitrije Simović, Igor Pavlica i Marko Lucijan Hraščanec, a sjajni dizajn svjetla složio je Marko Mijatović.”

“Jako mi je drago da je ovaj album konačno ugledao svijetlo etera, digitalnih platformi i fizičkog oblika, a nadam se da će publika čim prije imati priliku pogledati i kompletan video materijal za potpuni doživljaj. Nadam se da će i u vama pobuditi duboke emocije, ali potaknuti i na ples i pokret kao što su nama te kišne travanjske večeri lani u KSET-u,” kaže kantautorica.

“Sara Renar Live in KSET” dostupan je na svim platformama. Album je dostupan i na CD-u i Blu-Rayu. Miks albuma potpisuju Luka Čabo i Vedran Peternel, mastering Goran Martinac, dok iza videoprodukcije stoji Marko Zeljković / Studio 69.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X