Sara Renar odlučna i direktna u novom video singlu ‘Hana je već dugo budna’

‘Hana kaže ako je stanje permanentno, dušo, to onda nije kriza’, stihovi su kojima Sara Renar otvara svoj posljednji album ‘Šuti i pjevaj’, ujedno i stihovi kojima počinje posljednji singl s albuma, pjesma ‘Hana je već dugo budna’.

Sara Renar ‘Hana je već dugo budna’

Za autoricu netipičnu, gotovo feelgood melodiju krasi karakteristična truba Igora Pavlice, no neka vas veselija atmosfera ne zavara – Sara bez zadrške nastavlja drugim stihom: “Hana kaže svi smo ucijenjeni ali to ne znači da nemamo izbora”.

„Hana je već dugo budna“ dobila je i video spot snimljen na prekrasnim lokacijama otoka Mljeta, koji je međutim posve lišen mediteranskog kiča i uvodi nas u apstraktan introspektivan svijet koji u posljednjim kadrovima podsjeća na Bergmanovsku estetiku. Režiju potpisuje Indi Novak, članica produkcijskog tema Mars Creative.

Možda je ovo zadnji singl s albuma „Šuti i pjevaj“, ali priča oko albuma ne završava. Sara priprema nova iznenađenja, kako koncertna, tako i ona druga. Sprema se i remiks album „Šuti i pjevaj“, nedavno ga je najavila singlovima „Mlad kao mi (Hibrid Remix)“ i „Marija budi oprezna (Outcome Remix)“, a tu je i suradnja s Matijom Dedićem na novoj verziji pjesme „Bok“ koja će se naći na novom Matijinom albumu na kojem je okupio cijeli niz uspješnih hrvatskih glazbenica.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X