Sara Renar premijerno promovira ‘Šuti i pjevaj’ u šibenskom kazalištu

Zagrebačka glazbenica prvu će promociju svog albuma ‘Šuti i pjevaj’ imati u HNK u Šibeniku u utorak, 4. svibnja. Organizator je klub Azimut, a koncert će biti održan uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture, Hrvatske glazbene unije i Grada Šibenika.

Sara Renar (Foto: Marina Uzelac)

Kantautorica i svestrana umjetnica Sara Renar u utorak 4. svibnja premijerno će predstaviti svoj četvrti studijski album “Šuti i pjevaj” koncertom za šibensku publiku. Na pozornici će joj se pridružiti dugogodišnji suradnik Zdeslav Klarić na klavijaturama, zatim Dimitrije Simović na basu, gitari te elektronskim instrumentima, a briga oko zvučne slike pripasti će također višegodišnjem suradniku Vedranu Peternelu.

Koncert koji je najavljen u Centru novih tehnologija Trokut, zbog epidemioloških je razloga prebačen u šibensko kazalište.

Ograničen broj ulaznica u prodaji je preko platforme Entrio, a koncert će biti prenošen i na streamu. Cijena ulaznice je 40 kuna, a na dan koncerta (ako ih ostane) bit će 60 kuna.

Publike će uoči koncerta imati priliku čuti od Sare i njezina razmišljanja o novom albumu i zanimljivosti oko njegovog nastanaka  kroz razgovor s glazbenim novinarom Markom Podrugom. Dio je to projekta “Nevidljiva scena” o kojemu će više riječi biti uskoro.

Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X