Saša Antić iz TBF-a u intervjuu poslao poruku promicateljima mržnje

U kolovoškom broju magazina Grazia Saša Antić je dao veliki intervju Željkici Makanec. Printscreen njegovog odgovora na pitanje onima koji izravno i neizravno promiču mržnju postao je viralan na društvenim mrežama.

Saša Antić, TBF u Domu Sportova (Foto: Dinko Bažulić)

Aktivan u TBF-u, ali i pod pseudonimom Alejuandro Buendija, Saša Antić (koji je zajedno s  Bobom zavladao dalmatinskim eterom ovoljetnim hitom “Uvelo misto”), za Graziju je na novinarsko pitanje: “Nažalost, i među glazbenicima i javnim osobama ima onih koji izravno ili neizravno promiču mržnju, netoleranciju, opterećeni su prošlim sustavima i ratovima. Što bi poručio njima, ali i onima koji ih slušaju?” odgovorio sljedeće:

“Htio bih im poručiti da budu u stanju potpune pripravnosti za konačnu borbu za opstanak hrvatskog naroda jer sam preko prijatelja čiji prijatelj ima poznanika koji je član masonske lože koja upravlja svijetom dočuo da u jednom tajnom laboratoriju kraj Drvara koji financira Soros i u kojem čuvaju amputiranu nogu Josipa Broza Tita intenzivno rade na križanju migranata s partizanima tifusarima i pobunjenim Srbima, i dogodine u vrijeme Europskog prvenstva u nogometu vrlo je moguća invazija bolesnih kloniranih mutanata na Hrvatsku. Iz istog izvora sam također načuo da se u cjepiva za našu djecu stavlja gen homoseksualaca.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X