Bonnie ‘Prince’ Billy najavio prvi album s novim materijalom nakon osam godina

Novu ploču Oldham najavljuje spotom ‘At The Back Of The Pit’.

Bonnie “Prince” Billy

Will Oldham, glazbenik poznat i kao Bonnie “Prince” Billy, u posljednje vrijeme objavljuje mnogo albuma, uglavnom obrada tuđih pjesama ili suradnji s raznim izvođačima, pa je tako upravo objavio ploču s Bryceom Dessnerom iz The National i suvremenim klasičnim anasamblom Eighth Blackbird na kojoj svira pjesme iz vlastitog kataloga u novim aranžmanima.

No, već dugo nije objavio album sa vlastitim novim materijalom, a čini se da će se to promijeniti već ove jeseni kada izlazi ploča “I Have Made A Place”, njegov prvi album novih pjesama nakon 2011. kada je izdao “Wolfroy Goes To Town”. Na albumu sviraju Joan Shelley, majstor akustične gitare Nathan Salsburg i Mike Hyman, bivši bubnjar Gary Burton Quarteta.

Objavljen je i prvi singl “At The Back Of The Pit” na kojem Oldham pjeva o planovima za apokalipsu dok u pozadini sviraju jazz puhači i starinski country ritam. U spotu ga vidimo kako odjeven u kauboja s našminkanim očima jaše na konju i završi na vješalima. Redatelj spota je Jacob Forman.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X