Sassja objavila novi singl ‘Moj dragi’

‘Moj dragi’ novi je singl tuzlanske reperice koja je svoj povratak nakon kratke pauze najavila početkom ljeta suradnjom sa Zabranjenim pušenjem na njihovoj pjesmi ‘Kupi nas Ali’.

Sassja – Moj dragi (Foto: Adnan Huremović)

Na prvom samostalnom singlu u godinu dana, Sassja je prvi puta surađivala sa zagrebačkom hip-hop legendom Baby Dooksom, a suradnju planiraju nastaviti i u narednom periodu.

Osim muzike kojoj je teško odoljeti, Sassja svojim tekstovima osvaja simpatije publike jer bez straha govori o situacijama u kojima će se mnogi pronaći. Takav je slučaj i u pjesmi “Moj dragi” za koji su interpretacije otvorene, nenametnute i u potpunosti spontane. Ova ‘neljubavna ljubavna’ pjesma dvosmislena je, baš kao i život koji svakodnevno žive prosječni ljudi, negdje na razmeđi između ljubavi i preživljavanja, odnosa i kompromisa, držanja i prepuštanja. Doživite “Moj dragi” kako želite!

Prateći videospot produkcijsko je djelo Kreativluk ekipe pod režijom Adnana Huremovića. Sassjin styling i dalje je povjeren u vješte i kreativne ruke dizajnerice Martine Herak. Sva simbolika i metaforika u spotu je namjerna, isplanirana i kalkulirana.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X