Sassjin novi spot je ‘Za raju’

Nakon zapaženog uspjeha s pjesmom ‘Etikete’ koju je snimila u duetu s Mirelom Priselac Remi, Sanela Halilović – Sassja, snimila je novi spot za svoj drugi singl s aktualnog albuma ‘Taktički praktično’.

Sassja (Foto: Adnan Jašarević)
Sassja (Foto: Adnan Jašarević)

Za singl „Za raju“, riddim / muziku radio je Koolade, koji je odgovoran i za mastering albuma, a za ovaj neobičan spot zadužen je Eldar Nurković, jedan od snimatelja MTV Impulsa. U snimanju spota pomogla je i jedna ovčica, a važno je napomenuti da prilikom snimanja niti jedna ovčica nije ozlijeđena. Sve je rađeno u strogoj tišini da ih se ne uznemiri ili poremeti njihovu svakodnevnicu.

„Imao sam ideju da povežem tekst s ovcama koje se slično ponašaju u stadu. To je ujedno bio lajtmotiv videa..nedostatak vlastite individualnost i mišljenja, možemo usporediti sa životinjama. Vođeni tom idejom, Sassja i ja smo se uputili pronaći adekvatno selo i adekvatne ovce za naš video. Za ovu priliku asistent kamere, odnosno treća kamera i snimatelj bila je sama ovčica s GoPro kamerom čiji je POV (point of view) kadar bio genijalan. Dobili smo priliku vidjeti kako izgleda jedan dan u životu ovce iz prvog lica.“ – izjavio je Eldar Nurković.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2iUUtYXMLxw[/youtube]

Osim rada na novom singlu, Sassja je prije nešto više od tjedan dana nastupila na INmusic festivalu gdje je na hidden stageu „razvalila“ pred više od 1500 ljudi. Bila je to najbolja moguća uvertira u bogato ljeto s obzirom da će Sassju ove godine ugostiti gotovo svi veći festivali u regiji kao što su Seasplash, OK Fest, Pannonian Challenge, Lake Fest, Schengenfest…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X