Scenarist filma ‘Departed’ radi na ‘Sin City 2’

Oskarovac William Monahan angažiran je na pisanju scenarija za nastavak Millerovog i Rodriguezovog filma ‘Sin City’.

'Sin City' - filmski plakat

Frank Miller, autor strip sage „Sin City“ prošlog mjeseca je završio scenarij za filmski nastavak „Sin City 2“, a William Monahan koji je za scenarij filma „Departed“ dobio Oscara zadužen je „fino poliranje scenarija“ kako sam kaže.

Početkom ovog mjeseca Robert Rodriguez, jedan od redatelja prvog dijela izjavio je za MTV News kako je uzbuđen jer će „Sin City 2“ početi snimati  već ove godine. . Trenutno nitko od glumaca nije potpisao ugovor za film, a Rodriguez kaže kako su svim „preživjelim“ likovima vrata otvorena, a navodno redatelj u nastavku silno želi vidjeti Angelinu Jolie.

„Sin City“ koji je snimljen 2005. je do sada zaradio 158 milijuna dolara, a sniman je uz budžet od 40 milijuna dolara. Nakon tog uspjeha Rodriguez je bio manje uspješan s „Grindhouse – Death Proof“ projektom udruživanja s Quentinom Tarantinom, a nešto više s „Machete“. Za razliku od njega Frank Miller je postigao još veću slavu nakon ekranizacije svog stripa „300“, ali je pak njegov vlastiti film „The Spirit“ netragom potonuo početkom 2009. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X