Serija ‘Misfits’ vodi u nominacijama za BAFTA-u

Serija o mladim otpadnicima i buntovnicima je favorit Britanske filmske akedemije na ovogodišnjoj dodjeli BAFTA nagrada.

Misfits - Britanska hit serija

Televizijska serija „Misfits“ vodi u nominacijama za ovogodišnju BAFTA Television Awards. Nominirana je u četiri kategorije. Drama o mladim superherojima koji ne žele prihvatiti pravila društva doživjela je veliki uspjeh, a sada je prepoznata i od strane Britanske filmske akademije. Nominirana je za najbolju dramsku seriju i u kategoriji novih medija. Zvijezde serije, glumački par Robert Sheehan i Lauren Socha nominirani su u kategorijama za najboljeg sporednog glumca i glumicu. Treba samo napomenuti kako je serija “Misfits” na IMDB-u dobila visoku ocjenu gledatelja. Prosječna ocjena je 9,1/10, a 7 303 ih je glasalo.

Odmah iza „Misfitsa“ nominirana je serija „Sherlock“ koja se prikazuje na BBC One kanalu, dok je glavni glumački tandem Bendict Cumberbatch i Martin Freeman nominiran za najboljeg glumca, odnosno najboljeg sporednog glumca. Cumberbatch se bori za titulu najboljeg glumca zajedno sa zvijezdom serije „Doctor Who“ Mattom Smithom. Obje serije je napisao i producirao Steven Moffat.

U internacionalnoj kategoriji za nabolju seriju se bore „Glee“ i debitantski TV hit Martina Scorsesea „Boardwalk Empire“.

Dodjela BAFTA Television Awardsa održat će se u londonskom Grosvenor House Hotelu u nedjelju 22. svibnja, kada će istovremeno biti i emitirana uživo na BBC One kanalu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X