Shane Lynch iz Boyzonea tvrdi da Taylor Swift izvodi sotonističke rituale na koncertima

Nakon teorija zavjere koje je plasirao Fox News, sada dolaze nove optužbe od umirovljenog pjevača boy banda iz 1990-ih.

Shane Lynch i Taylor Swift (Foto: Wikipedia)

Bivši pjevač boy benda Boyzone iz 1990-ih, koji je postao pobožni kršćanin 2003. godine, okomio se na američku pop zvijezdu tijekom novog intervjua za The Sunday World, te je ustvrdio da je Taylor Swift kriva za prikrivanje sotonističkih poruka u svojim nastupima.

“Mislim da kada gledate puno umjetnika, mnogi njihovi nastupi su sotonistički rituali uživo pred 20.000 ljudi, a da oni to ne shvaćaju i ne prepoznaju. Vidjet ćete puno podignutih kapuljača i maski i vatrene ceremonije”, izjavio je Shane Lynch, osvrnuvši se na prethodne komentare koje je dao o današnjoj pop glazbenoj sceni i rekao da mnogi pjevači u središte pozornosti guraju “zle” poruke tisućama obožavatelja.

“Čak i Taylor Swift, jedna od najvećih umjetnica na svijetu, gledate li jedan od njezinih nastupa i ona ima dva ili tri različita demonska rituala s pentagramima na tlu, s raznoraznim stvarima i simbolima na njezinoj pozornici , ali za mnoge ljude to je samo umjetnost i ljudi to tako vide, nažalost”, izjavio je Shane Lynch.

Za Taylor Swift, optužbe Lyncha slijede druge tvrdnje i teorije zavjere koje je emitirao Fox News, a koji je tvrdio da je ona potajno radila za vladu. Teorija zavjere o pop zvijezdi pojavila se kada je voditelj vijesti Jesse Watters doveo u pitanje popularnost pjevačice i počeo brbljati o tome može li ona biti dio psihološke operacije koju je proizvela CIA. Tvrdnje je kasnije odbacio glasnogovornik Pentagona.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X