The Siids objavili album ‘I I’

Objavu albuma prati i singl ‘Grace Of Nights’.

The Siids ‘I I’

Nakon intenzivnog iščekivanja, kreativni riječki dvojac Darko Terlević & Stanislav Grdaković, poznati kao The Siids, konačno je otkrio svoj najnoviji glazbeni dragulj – album “I I”. Ovaj album predstavlja jedinstvenu sintezu njihovog umjetničkog izričaja, potvrđujući njihovu muzičku inventivnost i unikatnost koju su nam predstavili i brutalnim prvijencom iz 2019. – „Brutalist“.

“I I” je kolekcija od 11 pjesama koje demonstriraju širok spektar kreativnosti dvojca The Siids, a kao singlove, već su prestavili pjesme “Tide” i “Love Worth Saving”, a zajedno s albumom su objavili “Grace Of Nights” čiju režiju potpisuje njihova redovna suradnica, Kristina Barišić. Svakom numerom slušatelje vode kroz živopisni glazbeni pejzaž koji otkriva različite slojeve njihovog zvuka. Od zaraznih ritmova koje potpisuju Darko i Stane, do dubokih emotivnih tekstova u kojima im se kao autor pridružio i Marko Rogić (White on White), album „I I“ nudi izvanredno iskustvo slušanja.

Jedna od najznačajnijih karakteristika novog studijskog izdanja jest njegova sposobnost da se svakim novim slušanjem otkriva na novi način. The Siids su u svaku pjesmu uspjeli ugraditi brojne autorske detalje, stoga je i preporuka slušateljima da urone duboko u ovaj glazbeni svijet i istraže sve njegove nijanse i tonove. Album „I I“ njihova je vizija glazbe koju dosljedno i bez ustupaka stvaraju još od zajedničkog im rada u bendu Morso. Terlević i Grdaković zauzeli su svoje mjesto na domaćoj elektro sceni, a svakim novim projektom slušateljima uspješno prenose strast i energiju kojom su ga i stvorili. Stoga ne propustite priliku doživjeti glazbenu magiju dvojca The Siids i istražite svaki kutak ovog jedinstvenog albuma.

“I I” je dostupan na svim digitalnim platformama za streaming i download, a ljubitelji fizičkih izdanja svoje će kolekcije uskoro moći upotpuniti i CD i/ili LP primjercima.

Objavu drugog im albuma The Siids će obilježiti velikim samostalnim koncertom u riječkom Pogonu Kulture 16.03. za kojeg su ulaznice u prodaji via entrio.hr, dok su hard copy ulaznice dostupne u Dallas Music Shop Rijeka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X