She Loves Pablo, Six Pack i Skotni Vrag objavljuju albume na vinilu

Tri hvaljena albuma uskoro će se moći pronaći u prodaji na vinilu, a riječ je o izdanjima ‘Fabrička greška’ (Six Pack), ‘Burn and Levitate’ (She Loves Pablo) i ‘Skotni Vrag’ (Skotni Vrag).

Six Pack ‘Fabrička greška’

Six Pack “Fabrička greška”

Drugi studijski album Six Packa „Fabrička greška” objavljen je 1996. godine, a zbog velikog uspjeha doživio je čak dva reizdanja. Nepunih 20 godina od njegova izlaska došlo je vrijeme i za objavu na vinilu pa će tako fanovi uskoro moći slušati uspješnice poput „Fabrička greška”, „Crveni makovi”, „Ovde je kraj” ili „Bože kakav divan dan” i na gramofonu.
-> Link za prednarudžbu

She Loves Pablo ‘Burn and Levitate’ LP (10 year anniversary reissue)

She Loves Pablo “Burn and Levitate” LP (10 year anniversary reissue)

U sklopu desete godišnjice od objave drugog albuma „Burn and Levitate”, She Loves Pablo razveselit će publiku rođendanskim vinilnim re-izdanjem. „She Loves Pablo su već više od desetljeća perjanica domaće uspješne i zapažene stoner rock scene. Oni sami vole se nazivati groove rockerima, na što ne bi trebalo gledati kao na distinkciju, već putokaz prema onome čime vladaju odlično, a to je pulsirajući ‘svi kao jedan’ ritam kroz koji Domagoj Šimek fascinantno otpušta gnjev i gorčinu kroz svoje nevjerojatno izdržljive glasnice”, Zoran Stajčić, RDD
-> Link za prednarudžbu

Skotni vrag

Skotni Vrag “Skotni Vrag” LP

Skotni Vrag se publici pobliže predstavio u travnju prošle godine istoimenim debut albumom, a nakon mnogo vijećanja neobična šarena bića složila su se s time da se njihova poruka prenese i na vinilni format. „Društvena satira u raljama Skotnoga vraga ne konformira se i ne prilagođava kako bi postala privlačna slušatelju. Ona je estetski ružna, ali upravo zbog toga dobiva na svojoj umjetničkoj vrijednosti i sirovosti te na taj način otkriva realnost koja nas okružuje”, Katja Jukić, Glazba.hr
-> Link za prednarudžbu

Cijena vinila u prednarudžbi iznosi 20,00 € (150,69 kn) + poštarina. Isporuka naručenih vinila očekuje se u periodu od 15. veljače do 1. ožujka 2023. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X